...:::BVSC 2001:::...www.bvsc2001.ewk.hu

MENÜ

2014. 11. 08. szombat Testvériség - BVSC 0-10
k. (3-1-3-1):Tordai-Katona,Ábrahám,Gerlei-Demők-Bakró,Szucsányi,Ibrahim-Bátor
cs.:Mali,Kuzman, Schöffer,Suki
gól: Bátor 7, Demők, Bakró, Gerlei
Csapatom az utóbbi idők egyik legjobb teljesítményét nyújtotta,végig koncentrálva,szépen játszva jutatta érvényre akaratát,amit remek gólokkal koronázott meg.Mind az összműködés,mind pedig az egyéni játék kiemelkedő volt ezen a mérkőzésen.

2014. 11. 05. szerda BVSC - Kőbányáért 9-0
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Schöffer,Gerlei-Demők-Ibrahim,Szucsányi,Bakró-Bátor
cs.: Mali, Ábrahám, Kuzman
gól: Bátor 6,Ábrahám,Kuzman, öngól

A továbbra is használhatatlan állapotú pályánkon gyenge színvonalú mérkőzésen könnyed,helyenként lassú játékkal győztük le a még ettől a sebességtől is jóval elmaradó ellenfelünket. A csapat minden dícséretet megérdemel, mert biztos vezetés tudatában sem állt le,keményen dolgozott minden egyes gólért.

 

2014. 10. 19. vasárnap BVSC - Pénzügyőr 2-0
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Ábrahám,Gerlei-Szucsányi-Ibrahim,Bakró,Jordáki-Bátor
cs.: Schöffer, Mali, Suki, Szél
gól: Szucsányi, Bátor
Ez volt az a mérkőzés,ahol úgy éreztem,ha holnap reggelig játszunk,akkor sem rúgunk gólt.Kihagyott büntető,két kapufa,rengeteg kmaradt lehetőség...Az első félidőben mezőnyben kiegyenlített játék folyt,azonban kapura csak mi voltunk veszélyesek,az ellenfél a második félidőben egy lecsúszott beadás utáni kapufával tudott csak igazán veszélyt teremteni a kapunk előtt.A második félidőre nagyon beszorult a Pénzügyőr,szöglet szögletet követett,de nem sikerült bevenni a kaput.Egészen a 68. percig,amikor Szucsányi 16-18 méterről iszonyatosan nagy gólt rúgott a hosszú felsőbe,majd 2 percre rá Bátor a fellazuló védelmet kihasználva remek és higgadt találatot szerzet.A mérkőzéshez hozzátartozik,hogy pálya szörnyű állapota miatt egyik csapat sem tudott semmilyen játékot kialakítani...2014. 10. 11. szombat Lőrincz United - BVSC 3-1
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Schöffer,Gerlei-Demők-Mali,Szucsányi,Ibrahim-Bátor
cs.: Szabó,Dan Perde,Tordai,Bakró
gól: Bátor

Sajnos már az előző mérkőzésen érezhető volt,hogy a koncentrációnk nem megfelelő védekezésben és ezt a hazai csapat ezen a találkozón ki is használta.3 gólt ajándékoztunk az ellenfélnek,ami ezúttal soknak bizonyult.Támadásszervezési feladatainkat nagyon gyengén hajtottuk végre,nem tudtunk alkalmazkodni a rendkívül széles műfüves pályához és bár a lehetőségeink megvoltak,az Lőrincz a játék minden elemében fölénk nőtt ezen a napon és teljesen megérdemelten tartotta otthon mindhárom pontot.Dícséretes,hogy nagy védelmi hibák után,0-3-ról is sikerült visszajönni a mérkőzésbe és szorossá tenni a végjátékot.

2014. 10. 09. csütörtök  Gázgyár - BVSC  0-7
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Ábrahám,Gerlei-Demők-Mali,Szucsányi,Ibrahim-Bátor
cs.:Bakró,Jordáki,Perde Dan
gól: Bátor 5,Demők,Perde Dan
Nehezen indult a mérkőzés,mert bár irányítottuk a játékot,az első negyedóra végén az ellenfélnek volt ajtó-ablak helyzete egy védelmi figyelmetlenség után,megköszönhetjük nekik,hogy elrontották,mert onnantól nagyon nehézzé vált volna a mérkőzés.A vezető gólunk után egyre magabiztosabbá vált a csapat játéka és szép gólokat szerezve szereztünk fontos győzelmet egy nehéz ellenfél otthonában.

 

2014. 10. 04. szombat BVSC - Angyalföldi SI 2-0
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Ábrahám,Gerlei-Demők-Mali,Szucsányi,Ibrahim-Bátor
cs.:Jordáki,Ilisz,Tordai,Bakró,Óvári
gól: Bátor, Demők
Az eddigi legnehezebb elenfelett sikerült magunk alá gyűrnünk a játékrészek végén szerzett gólokkal.Bár az ASI a kapunkra csak ritkán jelentett veszélyt, mezőnyben egyáltalán nem játszott alárendelt szerepet, minden egyes lehetőségünkért keményen meg kellett küzdenünk, a játéknak inkább a harcos jellege domborodott ki. Szoros védekezésük mellett nehezen alakítottunk ki megfelelő kombinációs játékot a támadásainkban, de egyéniségeink eldöntötték a mérkőzést. Védekezésünk ezúttal is remekül helytállt,de az igazsághoz hozzátartozik,hogy 3-4 szituációban, amikor hátul létszámhátrányba kerültünk, az ellenfél gyenge megoldást választott, így megköszönhettük nekik,hogy nem lett nagyobb baj.Kemény,nehéz munka volt.

2014. 09. 27. szombat Ikarus - BVSC 0-5
k. (3-1-3-1):Szabó-Katona,Ladiszlajdesz,Gerlei-Demők-Ibrahim,Szucsányi,Jordáki-Bátor
cs.:Mali,Ábrahám,Bakró,Ilisz
gól: Bátor (5)
A támadójáték minősége hagyott kívánnivalót maga után, rossz százalékkal használtuk ki a támadóharmadban kidolgozott 1:1 és 2:1 elleni szituációkat, ennek ellenére győzelmünk nem forgott veszélyben, védekezésünk végig stabilan működött,az ellenfél csak 1-1 pontrúgás után tudott veszélyes lenni a kapunkra.Bár Bátor 5 gólt szerzett, nem egyszemélyes munka volt, a csapat minden tagja hozzátette a magáét ehhez a sikerhez is,a második félidőben a cserejátékosok is sokat lendítettek a játékon.

 


2014. 09. 21. vasárnap BVSC-Gerrzo Hegyvidék  4-2
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Ladiszlajdesz,Gerlei-Demők-Mali,Szucsányi,Jordáki-Bátor
cs.: Szél,Tordai,Ábrahám,Bakró,Ilisz
gól: Bátor 3,Jordáki 
Nehéz mérkőzésre számítottunk,hiszen szinte az egész csapat sérüléssekkel és betegséggel küzdött a héten.A mérkőzés hüen kidomborította stílusunkat: kíjebb húzni az ellenfelet,néhány húzásból a szélen vagy a center pozíciójában mögéjük kerülni és abból támadást befejezni.Bár a játék minősége ezúttal nem sikerült olyan kiválóra,a csapat jelesre vizsgázott,mert nehéz pillanatokban,az ellenfél góljai után is megrázta magát és kétséget nem hagyott afelől,hogy melyik a jobb csapat.Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést,amikor az ellenfél egyenílőt góljánál nem ütköztünk a középpályán,így akadálytalanul indíthattak védelmünk mögé,ahol a védők és kapus is a másikban bíztak és sikerült a kipattanót bepofozni az ellenfél támadójának.Demők óriási egyensúlyt adott védekezésben,Bátor 3 gólja és 1 gólpassza,valamint remek játéka kiemelkedett a mezőnyből.Külön öröm,hogy a mérkőzésen játszó mind a 14 játékos nagyon sokat tett hozzá ehez a győzelemhez!

2014. 09. 06. szombat Kelen-BVSC 0-5
k. (3-1-3-1):Suki-Katona,Ladiszlajdesz,Gerlei-Demők-Mali,Szucsányi,Jordáki-Bátor
cs.:Szabó,Óvári,Juhász
gól: Bátor 2,Jordáki 2,Ladiszlajdesz
A mérkőzés első percétől az utolsóig sikerült érvényesítenünk akaratunkat az egyébként jól és kultúráltan játszó ellenféllel szemben.Az első félidőben a rengeteg kidolgozott lehetőség ellenére csak egy gólos előnyt sikerült szerezni,viszont a második félidőben már jöttek a gólok,a vége felszabadult lett.Az új pozícióban és szerepkörben játszó Demők és Szucsányi kiválóan vizsgáztak,játékukkal egész mérkőzésen dominálni tudtunk a pálya tengelyében,mind védekezésben,mind támadásban.2013. június 8. szombat  BVSC - Soroksár 3-2
k. (3-4-1): Tordai-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Schimkovits,Demők-Al Makswsi
cs.:Suki,Szabó,Károlyi,Marczi,B Nagy,Gerlei
gól: Mali,Komlódi,Demők
Az utolsó mérkőzésen a jó játék mellett célunk egyértelműen a 3 pont begyűjtése volt.A csapat jól,szépen futballozva szerzett 3 gólos előnyt,ami a végére egy megpattanó lövésnek és egy újabb szöglet utáni figyelmetlenségnek köszönhetően csaknem elolvadt.Majdnem sikerült egy sima meccset leadnunk,de szerencsére az ellenfél már nem tudott újítani,így sikerült győzelemmel zárni az évet.

 

2013. június 6.csütörtök BVSC - Szent Pál Akadémia  1-4
k. (3-4-1): Tordai-Komlódi,Takács,B. Nagy-Mali,Szucsányi,Misley,Schimkovits-Al Makswsi
cs.: Szabó,Gerlei,Suki
gól: Al Makswsi
Remekül kezdte a mérkőzést a csapat,20 perc alatt 4-szer álltunk szemben 1 az 1-ben az ellenfél kapusával és további 4 alkalommal kerültünk ígéretes helyzetbe,ezekből a lehetőségekből viszont csak egyet sikerült kihasználni.A jó telejsítményünk mellé az ellenfél is mindent megtett,hogy nekünk adja a 3 pontot,de mi köszöntük szépen,jobb nekünk a szimpatikus vesztes szerepe,nem kértünk belőle,főleg h az ellenfél egyenlítő gólja után túl sok energiát kívánt volna ismét vezetést szerezni.Így rendes vendéglátóként hagytuk,hogy a finoman szólva sem csúcsformában játszó ellenfél erőfeszítés nélkül hazavigye a 3 pontot.


2013. június 1. szombat BVSC- Goldball  1-6
k. (3-4-1): Tordai-Komlódi,Takács,B. Nagy-Mali,Al Makswsi,Szucsányi,Schimkovits-Gerlei
cs.: Tordai, Marczi
gól: Komlódi
Sérülések,betegséget miatt a korábbiaknál is felforgatottabb csapattal kezdtük a mérkőzést, amely egy komikus góllal indult és máris futhattunk az eredmény után.A csapat meglepően (alapvetően mindig így kellene,nálunk ez mégis meglepő) jól reagált és bár a ziccerek kimaradtak,egy jól eltalát pontrúgásból sikerült egyenlíteni.
A világon semmi nem indokolta,hogy ettől az ellenféltől további 5 gólt kell beszedni,sajnos egy második félidei korai gól miatt a csapat összetört,összeesett,így kiütés lett a vége.A második félidőben csak közeről néztük az ellenfél edzését.

 

2013. május 29. szerda Csepeli Halászi Focisuli - BVSC 7-0
k.(3-1-4-): Károlyi-Komlódi,Takács,B Nagy-Szucsányi-Mali,Al Makswsi,Schimkovits,Demők
cs.: Szabó,Marczi,Gerlei
A játék semmilyen elemében nem vettük fel a versenyt a csepeliekkel.Negyed órán keresztül sikerült tönkretenni ellenfelük játékát,addig sikerült húzni,az első góljuk után viszont beindult a henger.

 

2013. május 22. szerda BVSC - Grund  0-7
k. (3-4-1): Tordai-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Al Makswsi,Demők-Makács
cs.: Gerlei,Szabó,Marczi,Suki,B Nagy
Csapatom úgy "futbalozott",mintha ismeretlen emberek ismeretlen rendszerben ismeretlen játékot játszanának.

 

2013. május 11. szombat III. ker - BVSC  8-1
k. (3-4-1):Szabó-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Al Makswsi,Galambfalvi-Makács
cs.: Marczi, Demők, Gerlei, B. Nagy
gól: Misley
Teljesítményünkről tömören mindent elmond,hogy az ellenfél úgy vert agyon minket,hogy kis túlzással még csak meg sem izzadtak.

 

2013. május 4. szombat BVSC - Mészöly Focisuli  3-1
k. (3-4-1):Szabó-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Al Makswsi,Schimkovits-Makács
cs.:Tordai Á,Gerlei,B. Nagy, Galambfalvi
gól:Makács (2), Al Makswsi
Az előző két, a csoport élcsapataival lejátszott mérkőzéshez képest ezúttal hazai pályán nem az ellenfél hibáira építve,kontrákra rendezkedtünk be,hanem szerettük volna,ha ezúttal mi irányítjuk labdabirtoklással a mérkőzést.A csapat az első félidő utolsó harmadát kivéve (amikor saját hibáinkkal hoztuk vissza az ellenfelet a meccsbe) végig kézben tartotta a találkozót,játékban az ellenfél fölé nőtt,folyamatosan legyakorolt tamádásvariációkat vezetve.Védekezésben az első félidei elcsúszásokat a szünetben sikerült helyre tenni,így a második félidőben két jó helyről járó szabdrúgáson kívül az ellenfél nem nagyon tudott helyzetet kialakítani a kapunk előtt.A 3 bajnoki pontnál sokkal fontosabb,hogy a csapat saját stílusát érvényre juttatva,szépen futballozva nyerte meg a mérkőzést.

 

2013. április 28. vasárnap  Kise - BVSC  3-0
k.(3-4-1):Szabó-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Schimkovits,Demők-Al Makswsi
cs.:Tordai Á.,Gerlei, Marczi,Nehme,B. Nagy
Úgy alakult a sorsolás,hogy az első után a bajnokság második helyezett csapatához látogattunk.Sajnos nem sikerült megismételnünk előző héten mutatott teljesítményünket,átlagosnak mondható produktum is alig-alig akadt.A heti edzésmunka minősége is gyengébbre sikerült,érezhető volt,hogy a sok jó telejsítmény után jön egy kisebb hullámvölgy,messze vayunk még attól,h hetekig olyan koncantráltan futballozzunk,mint az előző időszakban.Sajnos egy szerencsés gól az első félidő végén meglökte az egyébként szintén nem brillírozó ellenfelet és rutinból behúzták a mérkőzést.Karcsú támadójáték,kevésbé fegyelmezett védekezés jellemezte a csapatot a Kise vezető gólja után.Az ellenfél győzelme reális és teljesen megérdemelt.

 

2013. április 18. csütörtök Gloriett - BVSC 0-0
k. (3-4-1):Tordai-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Al Makswsi,Demők-Makács
cs.: Szabó, B. Nagy, Gerlei, Galambfalvi, Schimkovits, Suki. Nehme
A csoport legerősebb csapata elleni mérkőzésre a csapat tökéletesen felkészült,stratégiai célunk,hogy védekezésben minimálisra szűkítjük a saját térfelünkön a terület,majd labdaszerzés után első szándékból a szélre ill. a centerhez feljátszott labdából gyors kontrákat vezetünk,a mérkőzés egésze alatt jól működött.Sikerült tönkretenni az ellenfél játékát úgy,hogy a saját stílusunk is felismerhető maradt.Minden csapatrész jelesre vizsgázott.Mind a játék képét,mind pedig a lehetőségek számát tekintve igazságosnak mondható a döntetlen.

 

2013. ápr. 12. szombat 10:00  BVSC - Tabán 0-0
k. (3-4-1):Szabó-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Schimkovits,Demők-Al Makswsi
cs.: Károlyi,B. Nagy, Gerlei,Makács,Farkas,Nehme
Két,közel azonos játékerőt képviselő csapat meccsén egyik sem tudta akaratát tartósan érvényesíteni,így igazságos gólnélküli döntetlen született.Bár játék közben kialakultak azok a helyzetek,amikre számítottunk és amelyekre jobban "rá" lehetett volna játszani,ezúttal nem jött a gólhoz szükséges plusz.A 3 védő védekezésben nyújtott teljesítménye kiemelkedő volt a mérkőzésen.

2013. márc. 24. vasárnap II. Ker UFC - BVSC  1-2 (1-1)
k. (3-4-1): Tordai-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Schimkovits,Demők-Al Makswsi
cs.: Károlyi,B. Nagy, Gerlei,Galambfalvi,Farkas
Gól: Komlódi, Demők
Jó színvonalú mérkőzést játszott egymással a két csapat.Taktikailag rendkívül fegyelmezetten tettük a dolgunkat,ennek köszönhető,hogy egy 10-15 perces periódust leszámítva (az ellenfél gólja után),amikor a II. ker könnyen eldönthette volna a mérkőzést a javára,érvényesült az akaratunk,az,amit elterveztünk a mérkőzésre.Emelett öröm,hogy győztes gólunk egy begyakorolt,tudatos akció végén született.Helyzetek alapján a döntetlen sokkal igazságosabb eredmény lett volna,az ellenfél többször is eltalálta a kapufát,viszont a mezőnyjáték alapján megérdemelte a 3 pontot a csapat.

 

2013. márc. 09. szombat
BVSC - Újpest SC  0-5

2013. márc. 07. csütörtök
BVSC - Bravo DSE  4-4
k.: Szabó - Komlódi, Szucsányi, B. Nagy - Gerlei, Al Makswsi, Schimkovits, Galambfalvi - Edényi
cs.: Mali, Károlyi, Katona, Óvári, Marczi, Suki
Gól: Al Makswsi (3), Gerlei
Rendkívül gyenge színvonalú mérkőzésen ugyanilyen teljesítményt nyújtott a csapatom. Az első félidei játék elégtelen, a második félidei gyenge elégséges. Al Makswsi magasan kiemelkedett a mezőnyből,jó példa, fél év rendkívül magas színvonalú munkával honnan-hová tud jutni egy játékos.

 

2013. márc. 02. CageBall Torna
A tornán csapataink a 2-,9. és 10. helyen végeztek.

Edzőmérkőzés
2013. febr. 9. szombat
Vasas Kubala Akadémia - BVSC  5-0
k.:(3-4-1) Szabó - Komlódi,Takács,Szucsányi - Galambfalvi,Schimkovits,Makács,Demők - Boros
cs.: Tordai Á., Gerlei, Al Makswsi, Misley, B Nagy, Mali
A mérkőzés negatívuma ezúttal ugyanaz,mint a pozitívuma: nálunk jóval nagyobb tudású ellenfél egyetlen akciógólt szerzett ellenünk csaknem 80 perc során,azonban még 4x nem feltétlenül kikényszerített hibánkból mégis bevette a kapunkat.A 3 harmad közül csak az elsőben dícsérhető a csapat előrefelé játéka,a továbbiakban csak momentumaink voltak az ellenfél térfelén. A második két harmadban jól,fegyelmezetten zártuk le a területeket, az ellenfél hatalmas mezőnyfölénye így meddőnek bizonyult, nagyrészt szélességben tudták járatni a labdát.

Edzőmérkőzés
2013. febr. 6. szerda
Újpesti Haladás - BVSC  0-7
Gól: Makács 2, Boros, Galambfalvi, Al Makswsi, Demők, Komlódi
A mérkőzésen a keret minden egészséges tagja lehetőséget kapott.Támadásban kevés végigvitt akciót vezettünk,ehhez a megszokottnál kisebb méretű pálya is belejátszott,nagyban segítve a védekező csapatot.A csapat jól,magabiztosan játszva, szép gólokat szerezve győzött.Védekezésünket ritkán tették próbára.

 

 

2013. febr. 3. Palóc Kupa Balassagyarmat


BVSC I. - Salgótarján 0-5
A mérkőzés elején jól,kultúráltan hoztuk ki a labdát a térfelünkről,azonban veszélyes helyzetet ekkor sem tudtunk kialakítani az ellenfél kapuja előtt.A mérkőzés felénél az ellenfél első gólja után megtörtünk, így a tarjániak gólokra váltották tudásbeli fölényüket.

BVSC II. - Szécsény  0-4
Momentumunk nem volt a meccsen.Az ellenfél győzeleme ilyen arányban is teljesen megérdemelt,örülhetünk,h nem a duplája lett....

BVSC I. - Balassagyarmat 2001 1-0
Mindenképen győzni kellett a továbbjutáshoz.Az egész mérkőzésen domináltunk,rendkívül koncentrált volt a csapat és élesen is futballozott.Győzelmünk megérdemelt,lehetett volna fölényesebb is.

BVSC II. - Balassagyarmat 2000  0-3
A továbbjutáshoz itt is le kellett volna győzni a balassagyarmatiak idősebb csapatát.Sajnos ez nem sikerült,bár valamivel jobban telejsített a csapat,mint az előző mérkőzésen,de ez is kevés volt a hazai csapat ellen.

Elődöntő BVSC I. - Szécsény   0-1
Végtelenül kiélezett mérkőzésen végül egy jól eltalát átlövés a szécsényieket jutatta a torna döntőjébe.Kevés helyzet jellemezte a találkozót,amelyről emelt fővel jöhettek le a srácok,mindent megtettek a győzelemért.

5. helyért BVSC II. - Balassagyarmat 2001  1-3
Itt játszott a legjobban a II-es jelzésű csapat,köszönhetően annak is,h most az előzőeknél kisebb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk.1-0 után még sikerült visszakapaszkodni egy szép találattal,viszont a hazaiak gyorsan elrendezték a meccset.

3. helyért BVSC I. - Balassagyarmat 2000  0-3
A csapat erejét felőrölte az előző két mérkőzés.Az ellenfél megérdemelten szerezte meg a 3. helyet.

A II. jelzésű csapat ezen a napon ott végzett,ahol érdemelte.Az I. csapatban ott volt a döntő lehetősége,de nem tudtuk átlépni saját határainkat.

 

2013. jan. 27. vasárnap 9:00 Bozsik Stadion, Műfű
Bp. Honvéd - BVSC  2-3  (1-0,2-1,2-3)

k.:Szabó-Komlódi,Takács,Szucsányi-Mali,Misley,Schimkovits,Farkas-Al Makswsi
cs.:Tordai Á.,Galambfalvi
Gól:Al Makswsi, Farkas, Galambfalvi
A mérkőzés célja a 3 védős felállási formában történő saját stílus gyakorlása.Az első játékrészben egyértelmű mezőnyfölényben futballozott a hazai csapat,bár védekezésben nem voltak nagy megingások, a középpálya sokszor rosszul osztotta el a területet és későn vette fel a párharcokat,ebből adódóan keveset volt nálunk a labda.A másik két harmadra a szünetekben sikerült rendezni a sorokat, ebből adódott,hogy többször sikerült odaérni az ellenfél kapuja elé.
Sokkal kevesebb ránk jellemző hibát követtünk el a mérkőzésen (védők rossz területelosztása,késő emberfelvétel),mint amennyit az utóbbi időben mutatott a csapat.Labdabirtoklásban az első harmadot kivéve sikerült az elképzeléseinket megvalósítani (ha nem is mindig pontosan,valamint sok techikai hibával).

 

BLSZ Teremtorna 2001
2013. 01. 13.

BVSC-REAC   2-2
k.:Tordai-Misley,Takács-Farkas,Al Makswsi
cs.: Szabó,Komlódi,Nehme,Boros,Schimkovits
Gól: Al Makswsi, Boros
Két közel azonos játékerőt képviselő csapat találkózóját mindkét fél megnyerhette volna, igazságos döntetlen született.

BVSC-Hatvan  0-2
k.:Tordai-Komlódi,Takács-Mali,Boros
cs.: Szabó, Misley, Nehme,Schimkovits,Farkas,Al Makswsi
Fegyelmezett védekezés, kevés helyzett jellemezte a csapatot.15 percig döntetlenre állt a mérkőzés,de a végén sajnos kétszer betalált a jobb erőkből álló hatvani csapat. Jobb helyzetkihasználással meglepetést szerezhettünk volna.

BVSC-Halászi Focisuli   0-4
k.:Szabó-Komlódi,Takács-Misley,Boros
cs.: Tordai, Schimkovits, Nehme, Al Makswsi, Mali, Farkas
Az ellenfél győzelme megérdemelt,gólkülönbsége azonban túlzó, az utolsó egy percben kétszer kihagyott a koncentráció, ez elég volt a csepelieknek,hogy biztossá tegyék győzelmüket. A második gólukig voltunk benne a meccsben.

Gratulálok a csapatnak,mert a két nehezebb ellenféltől elszenvedett vereség után,vezetést leadva is nagyot játszott a Reac ellen,és csak a kapufán múlott, hogy ezúttal ne nekünk kedvezzen az utolsó perc.
Sajnos támadásban az első két mérkőzésen nagyon ijedten játszottunk, nagyon kevesett láttam begyakorolt megmozdulásokat, viszont védekezésünk (az első mérkőzésen kapott 4 gól ellenére) sokkal rendezettebb és élesebb volt, mint tavaly ugyanekkor.Edzőmérkőzés
2012. dec 2. vasárnap 10:00 Tatai Út
BVSC 2001 - KISE 2001  6-2 (3-0)
k.: (4-1-2-1) Tordai Á.-Gerlei,Komlódi,Szucsányi, B. Nagy - Makács,Schimkovits (c),Mali-Al Makswsi
cs.: Szabó, Suki, Tordai L.
Gól: Makács (3), Al Makswsi, Mali, Suki


Edzőmérkőzés
2012. dec 1. szombat 14:30 Tatai Út

BVSC 2001 - Újpest SC 2000  0-4 (0-1)
k.:(4-1-2-1) Szabó-Mali,Szucsányi,Schöffer,Komlódi-Misley,Schimkovits (c),Al Makswsi-Jónás
cs.: Makács, Gerlei, Tordai Á., Tordai L. , Suki, Demők

Asztali nézet